31 Ağustos 2008 Pazar

Alkan Nakliyat




NAKLİYAT HİZMETLERİ :

Evden eve, şehirden şehre taşımacılık yapan
ZONGULDAK ALKAN Nakliyat, Türkiye’nin her yerinde faaliyetgösterebilen firmadır. Bizler için de çok önemli olaneşyalarınız, tecrübeli elemanlarımızla, itinalı bir şekildeevinizden çıkarılır, ambalajlanır, ambalajlanan eşyalarıherhangi bir hasardan korumak için yumuşak bir bezle sarılır; en son olarak da çelik kasa araçlarımıza taşınır.


Çelik kasa önemlidir. Çünkü taşıma esnasında yol şartları ne olursa olsun, taşımada güvenliği sağlar. Tecrübeli taşıyıcı kadro, kasaya eşyaları yerleştirirken bu güvenliği destekleyici yerleşim yapar. Eşya istenilen yere ulaştığında da aynı işlemler sondan başa doğruaynı itinayla gerçekleştirilir.


Oluşturulan taşıma sistemi bugüne kadar sizlerinmemnuniyetini kaybetmemek için hep işledi.


Biz ZONGULDAK Alkan Nakliyat olarak başarımızı oluşturduğumuzbu sisteme, dolasıyla sizlerin memnuniyetine borçluyuz.

DEPOLAMA :

Depolama önemlidir. Bazen zamana ihtiyaçduyabilirsiniz. Eşyalarınızı yerleştireceğiniz yere götürene kadar birkaç gün, hatta bir kaç ayaihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için güvenli bir yer ararsınız.İşte sizlere sunduğumuz depolama hizmeti bununiçindir. Eşyalarınız, gerek ambalajlama ve kutulamaişlemlerinden sonra güvenli depoya yerleştirilir.Siz, çıkartmamızı isteyene kadar da bu depoda kalır.
AMBALAJLAMA :
- Araçlarımız hepsi çelik kasalıdır.- Araçlarımız periyodik bakım yapılmaktadır.
Ambalajlama, taşımacılığın en gerekli hususudur. Çünküamaç eşyaları bir yerden bir yere en az hasarla - hattahasarsız taşımaktır. Eşyalar bunun için çok çeşitli safhalardan geçmektedir.Eşya öncelikle havalı poşetlerle kaplanır. Eğer gerekirseönce normal poşetle kaplanabilir. Bu kaplama işlemleri eşyayı yakın mesafe düşmelerden, kırılmadan koruyacaktır.—Havalı poşetle kaplanan eşya bu amaç için üretilmiş özel bezle kaplanır. Bu bez eşyaları herhangi bir çizilmeden koruyacaktır.En son olarak, ambalajlanan eşyalar teker teker veyagrup halinde sabit bir yere özel bir halatla bağlanır. Bu işlem ise zaten çelik kasa olan aracımızın herhangi bir sarsıntıda devrilme durumunu ortadan kaldırır.—Küçük boyutlu eşyalar ise, dışı sert plastikten olan özel kutulara konulur.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Evden eve nakliyat firma rehberi sizde firmanızı ekleyin

Unknown dedi ki...

bilgileriniz için çok teşekkürler bizimde bir nakliyat firmamız bulunmakta